en ENG
My Cart: 0 item

NAŠ PROFIL

Make Up Plaza je specijalizirana trgovina za profesionalne šminkerske proizvode i opreme, koja je 2009. godine otvorila svoja vrata pred profesijom i privatnom publikom. Među našim prodavanim svjetskim brendovima možete pronaći najuspješnije, najtraženije, nagrađivane i stručno nagrađivane proizvode, koji su potpuno jedinstveni. Proizvodi uključuju profesionalnu višu, odnosno srednju i nižu kategoriju cijena. Asortiman stalno proširujemo.

Proizvodi dekorativne kozmetike iz našeg webshopa su davno poznati stručnjacima iz modnog, filmskog i kazališnog svijeta i rado ih koriste. Nudimo široku paletu proizvoda, kako u boji tako i asortimanu proizvoda, slijedeći trenutne trendove i inovacije. Proizvodi koje prodajemo savršeni su za izradu prirodnih, dnevnih, večernjih, vjenčanih ili kreativnih make-upova, naslovnih fotografija, kazališnih događaja, modnih revija i filmskih snimanja.

S Make Up Plazom imate priliku priuštiti sebi neku specijalnu i/ili modernu šminku ili da obradujete vama dragu osobu.

Naš cilj je da svatko pronađe pravi proizvod za sebe, bez obzira da li je profesionalni, napredni ili početni šminker. Zainteresirane očekujemo sa stalno obnovljivim asortimanom i širokim spektrom boja.

S glavne stranice dostupna Makeup ABECEDA će pomoći u tumačenju riječi iz „makeup-džungle”.

NAŠA FILOZOFIJA


"... TVOJE LICE, TVOJ ŽIVOT ..."

Cilj nam je da upoznamo - ne samo ljubitelje make-upa - s proizvodima profesionalne šminke raznih kategorija cijena, koji su u inozemstvu već dobro poznati, a koje rado koristi i veliki broj domaćih šminkera.

Šminka može istaknuti vašu ljepotu i sakriti nedostatke. Sa šminkom možete postići blistavost Vašeg lica, očaravajuće usne i neodoljive oči. Naši proizvodi savršeni su za prirodne, dnevne, večernje, kreativne šminke za fotografiranje naslovne stranice, za kazališne priredbe, modne revije i snimanje filma.

Želimo pružiti pomoć u „džungli” makeup svijeta svim onima koji tek otkrivaju svijet glamura, luksuza. Željeli bismo predstaviti i popularizirati u krugovima lokalne publike međunarodne brendove i njihove proizvode, koji već godinama zauzimaju pristojno mjesto na beauty-sajmovima i izložbama, modnim revijama i časopisima, i koje koriste mnogi maskeri i guru šminkeri, ne samo u inozemstvu već i u Hrvatskoj.

Želimo da ovi profesionalni proizvodi postanu dostupni make-up umjetnicima, kako bi mogli dopuniti svoje postojeće visoko kvalitetne radove, a izbor iz šireg spektra proizvoda može dodatno unaprijediti trenutni učinak. 

Pored proizvoda možete pronaći njihov opis i upotrebu, koji su ilustrirani slikama i videozapisima. Konstantno povećavamo asortiman proizvoda, a zainteresirane osobe očekuju iznenađenja, posebne ponude, natjecanja i stoga nas vrijedi redovito posjetiti!

Smatramo važnim, da tko posjeti našu trgovinu, ne samo da vidi proizvode, već da ih prepozna i nauči kako ih koristiti. Često se dešava da se na prvi pogled “zaljubimo” i kupujemo odabrani proizvod, ali u slučaju nepravilne upotrebe, on kasnije završi "karijeru" u ladici. Da bi ovo spriječili želimo vam pružiti pomoć. Make Up Plaza web shop s bezbrojnim opisima i video snimkama pokušava vam pomoći da dobijete ono što očekujete od proizvoda.

Značenje stranih riječi iz svijeta šminke opisano je u Makeup ABECEDI, koje redovito ažuriramo.

Nadamo se da će oni posjetitelji koji nas prvi put posjećuju uživati u upoznavanju svijeta šminke, kao i da će oni dragi čitatelji koji već poznaju i koriste ove proizvode s velikim zadovoljstvom čitati stranice Make Up Plaze.

Nadamo se da ćemo vam uskoro poželjeti dobrodošlicu kao jednom od naših registriranih članova i zadovoljnih Korisnika i/ili Potrošača.

Ovim putem Vas želimo pozvati da se prijavite na naš newsletter. Hvala Vam na ukazanom povjerenju. 

O WEBSHOP-U

Naša trgovina radi s vlastitim zalihama. Raspoloživi proizvodi mogu se staviti u košaricu, mogu se kupiti i isporučujemo s metodom isporuke odabranom na narudžbenici.

Naš webshop vas čeka sa širokim rasponom stalno obnovljenih proizvoda, gdje ćete prvenstveno pronaći najprodavanije, najpopularnije, nagrađene i profesionalno priznate proizvode u inozemstvu i domaće. Preko našeg webshop-a možete udobno kupovati. Pronađite svoje omiljene brendove i proizvode na našim virtualnim policama, upoznajte ih i neka postanu Vaš izbor.

U našem webshopu možete se upoznati sa stranicom, proizvodima i cijenama bez poručivanja, registracije i bez otkrivanja vašeg identiteta. Cijena svakog proizvoda prikazana je zajedno s PDV-om (27% PDV-a).

U našoj trgovini dostupni su samo oni proizvodi kojima je iskazana cijena. Prikazani proizvodi s nula kuna nisu dostupni, nego su u fazi uvođenja i informativne su prirode.

Želimo vam ugodno i korisno opuštanje u našem webshop-u!