hu HUN
Kosár tartalma: 0 tétel

Rólunk

 

                         

  PROFILUNK

A Make Up Plaza professzionális sminktermékeket és eszközöket forgalmazó szakáruház, mely 2009-ben nyitotta meg kapuját a szakma és a privát közönség előtt. Az általunk forgalmazott világmárkákon belül megtalálhatóak a legsikeresebb, legkeresettebb, díjnyertes és szakmai díjas termékek is, melyek igazi unikumnak számítanak. Választékunk között egyaránt megtalálható a professzionális felső-, valamint a közép- és alacsonyabb árkategória. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük.                                       


Áruházunkban található sminktermékeket a divat-, a filmes- és a színházvilág szakemberei régóta és szívesen használják. A termékek széles palettáját kínáljuk, mind színvilágában, mind pedig termékkör-kínálatban, így követve az aktuális divatot és fejlesztéseket. Az általunk forgalmazott termékek kiválóan alkalmasak természetes, nappali, alkalmi, esküvői vagy kreatív sminkek elkészítéséhez, valamint fotózásokhoz, címlapfotókhoz, színházi rendezvényekre, divatbemutatókra és filmforgatásokhoz. 

A Make Up Plaza által lehetősége nyílik arra, hogy valami különlegességgel és/vagy trendivel kényeztesse magát vagy szerezzen örömet másoknak.

Célunk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket, legyen akár profi, haladó vagy kezdő sminkes. Folyamatosan megújuló, széles szín- és termékkínálattal várjuk az érdeklődőket.


A főoldalunkról elérhető SMINK ABC segít eligazodni a "makeup-dzsungel" szavainak értelmezésében.
 

 FILOZÓFIÁNK

„... A TE ARCOD, A TE ÉLETED ...”

Célunk, hogy megismertessük - nem csak a smink szerelmeseivel - a külföldi és hazai ismert professzionális felső-, közép- és alacsonyabb árkategóriás sminktermékeket, melyeket számos sminkmester használ világszerte.

A smink segítségével kiemelheti szépségét, elrejtheti hibáit. A makeup-pal elérheti, hogy arca ragyogjon, ajkai lenyűgözőek, szemei pedig ellenállhatatlanok legyenek. Termékeink kiválóan alkalmasak természetes, nappali, alkalmi, esküvői és kreatív sminkek elkészítéséhez, valamint fotózáshoz, címlapfotókhoz és filmforgatásokhoz is megtalálja a legmegfelelőbbet.

Segítséget szeretnénk nyújtani a makeup világ "dzsungelében" mindazok számára, akik most lépnek be a csillogás, a kényeztetés, a luxus és a maszkara világába. Ismertté és népszerűvé kívánjuk tenni a magyar közönség köreiben a külföldi sztármárkákat és termékeiket, melyek évek óta méltó helyet képviselnek számtalan beauty-kiállításon, divatbemutatón, magazinban, valamint számos sminkguru és maszkmester használja nemcsak külföldön, hanem Magyarországon is.

A makeup szakemberei számára elérhetővé kívánjuk tenni a professzionális termékeket, hogy az eddigi magas színvonalú munkájukat ezekkel kiegészíthessék, s ezáltal még szélesebb körben tudjanak válogatni a termékek között, mellyel tovább fokozhatják az eddigi teljesítményüket.

Termékeink mellett megtalálja azok leírását, használatukat, melyeket képekkel, videofelvételekkel is illusztrálunk. Termékskálánkat folyamatosan bővítjük, valamint meglepetésekkel, akciókkal, pályázati kiírásokkal várjuk a kedves érdeklődőket, ezért érdemes rendszeresen látogatni bennünket.

Fontosnak tartjuk, hogy aki ellátogat szakáruházunkba, ne csupán termékeket lásson, hanem ismerje meg, s tanulja meg használni azokat. Gyakran előfordul, hogy engedünk a szemünk csábításának, megvesszük a kiválasztott terméket, ám a helytelen használat alkalmával később mégis egy fiókban végzi a "pályafutását". Ennek elkerüléséhez kívánunk segítséget nyújtani. A Make Up Plaza szakáruház számtalan leírással és videóval próbálja segíteni Önt, hogy a termékek azt nyújtsák, amit elvárnak tőlük.

A sminkvilággal járó idegen szavak és kifejezések jelentésének eligazodásában SMINK ABC nyújt segítséget Önnek, melyet folyamatosan aktualizálunk.

Bízunk benne, hogy örömmel ismerkednek meg a maszkara világával a most idelátogatók és azok a kedves olvasók is nagy elégedettséggel fogadják a Make Up Plaza oldalait, akik már régóta ismerik, vagy már használják ezeket a termékeket.

Reméljük, hamarosan regisztrált tagjaink között köszönthetjük Önt is, mint elégedett Felhasználót és/vagy Vásárlót.

Ezúton szeretnénk meginvitálni Önt hírlevelünkre való feliratkozásra. Köszönjük bizalmát.

 WEBÁRUHÁZRÓL

Szakáruházunk saját raktárkészletről dolgozik. A raktáron lévő termékek kosárba helyezhetőek, megvásárolhatóak és szállítjuk őket a megrendelő lapon kiválasztott szállítási módozattal.

Webáruházunk széles, folyamatosan megújuló termékválasztékkal várja Önt, melyben a hazai és a külföldön legkeresettebb, legnépszerűbb, díjazott és/vagy szakmai díjas termékekkel találkozhat. Webshopunkon keresztül kényelmesen vásárolhat. Keresse virtuális polcainkon a legkedvesebb márkáit és termékeit, illetve ismerkedjen meg azokkal és válogasson kedvére.

Webáruházunkban rendelés, regisztráció, valamint személyazonossága felfedése nélkül is kedvére böngészhet, tájékozódhat, adatainak megadása nem szükséges. Minden termék árát ÁFA-val (27% általános forgalmi adó) együtt tüntettünk fel.

Szakáruházunkban kizárólag azok a termékek vásárolhatóak meg, melyek be vannak árazva. A nulla forinttal feltüntetett termékek egyelőre nem elérhetőek, hanem bevezetésre váró termékek és tájékoztató jellegűek.


Kellemes és hasznos kikapcsolódást kívánunk a Szakáruházunkban!
A www.makeuplaza.hu minden oldalán minden változtatás jogát fenntartja!